Dakterras met outdoor keuken

Op dit Amsterdamse dakterras met panoramisch uitzicht krijgt de outdoor keuken met buitenbar een prominente rol. Alles staat hier in het teken van lekker eten en loungen, met een maximum aan klasse en comfort. Knap maatwerk, designmeubilair en een uitgekiend verlichtingsplan dragen bij tot de luxueuze, kosmopolitische sfeer.

Buitenkeuken en -bar

Greenwood-vlonders en grote graniettegels vormen de eigentijdse en hoogwaardige basis, hier en daar aangevuld met pebblestones. De kloeke outdoor keuken met geïntegreerde Big Green Egg bevat alle functies om een maaltijd te bereiden. Het grote werkblad doet tegelijk dienst als bar – fijn voor een aperitiefje met de blik op de omgeving. Aan de grote eettafel neem je makkelijk met z’n achten plaats. Wordt het wat frisser? Dan zorgt Heatsail Dome voor aangename warmte in een coole verpakking.

Tafelen en loungen in stijl

De loungeset rijmt een stijlvolle uitstraling met heerlijk zitcomfort, terwijl de vuurtafel de avonden opluistert met dansende vlammen. Een mooie mix van laag en hoog groen met toefjes paars zorgt voor een natuurlijke feeling en extra privacy. De plantenbakken in strakke en organische vormen – nu eens glad, dan weer ruw – zijn van superieure, handgemaakte kwaliteit. Bij felle zon of als het druppelt, bieden de parasols van Tuuci beschutting.