Tuin met vakantiegevoel

In deze wellnesstuin met vakantiegevoel klopt het hele plaatje. Van de verhoudingen, lijnen en volumes, tot de materialen, kleuren en texturen. Het resultaat is een exclusieve buitenruimte die zowel modern als sfeervol is. Een tuin die vakantie haast overbodig maakt, en die in élk seizoen trots zijn troeven uitspeelt.

Strakke lijnen, creatieve invulling

Het ontwerp is gestoeld op de lijnen van de klassieke woning, met een centrale as die van de voorzijde tot achterin de tuin loopt. Krachtige lijnen en vlakken vormen het geraamte, de vlonderbaan de ruggengraat. De verharding brengt visuele orde, terwijl de verlichting, decoratie en beplanting een weelderige sfeer scheppen. We zien groenblijvende en bloeiende planten in diverse tinten, texturen en hoogtes. En ook omzoomde borders, een zwevende moestuin én een boomhut.

Bijzondere materiaalkeuze

De materialen zijn divers en harmonieus: paden en terrassen in robuuste betontegels, granietkleurige basalttegels rond het zwembad, en veel composiethout. Het ruime terras wordt bij regen of zon overdekt met een automatisch zeil. De loungeruimte naast het zwembad is knus en intiem. Bij mooi weer schuift een deel van het zwevend dak open. En de langwerpige uitsparingen tonen het achterliggende groen – een fraai architecturaal detail. De op maat gemaakte meubelen, buitenkeuken en vuurtafel illustreren de aandacht voor hoogwaardige afwerking en uitgekiende details.