Klassevolle tuin met strakke waterpartij

In deze XL-tuin met kosmopolitische uitstraling staan wellness, weelde en een strakke waterpartij centraal. In de voortuin werd op creatieve wijze een hoogteverschil opgevangen. Voor allure zorgen plantenbakken in cortenstaal, boogvormige lampen en meerstammige krentenbomen. Ook in de achtertuin oogt alles elegant en gracieus. En ondanks de grote oppervlakte nog bijzonder sfeervol en intimistisch ook.

Sierlijk en strak

De blikvanger in het hart van de tuin is de strakke waterpartij: een overloopzwembad met diepblauwe kleur. Evenwijdig daarmee, en haaks op de lijn van composietplanken, ligt een grindpad. Aan de uiteindes prijken manshoge stalen potten met waaierende siergrassen. Onder de op geknotte platanen is een schaduwrijke plek, waar het heerlijk vertoeven is aan de moderne picknicktafel. De bollamp heeft een ingebouwde luidspreker. En de op maat gemaakte vuurtafel in cortenstaal en rvs zorgt voor warmte en animo tot in de late uurtjes.

Wondermooi en warm

De poolhouse in eikenhout en staal is een oord van genot. Binnen heerst een oosterse sfeer met warme kleuren en materialen. Deze overdekte loungeruimte is voorzien van alle comfort, inclusief een buitenkeuken en gashaard. Je kijkt uit op de tuin, die ’s avonds op sprookjesachtige wijze wordt verlicht. Vooral de strook met buxusbollen en bollampen is betoverend. Ook de mix van frisse kleuren met het roestachtige cortenstaal geeft deze tuin een aparte uitstraling. Tot slot zorgen stalen schermen, afgewisseld met oer-Hollandse knotwilgen, voor de beslotenheid.