Tuin als groene oase

Deze tuin is als een verscholen groene oase, omzoomd door hoge beplanting om in alle rust van het buitenleven te genieten. Het luxe zwembad en de chique overkapping drukken hun elegante stempel op het ontwerp dat uitblinkt in vormgeving, sfeerzetting, kleur- en materiaalgebruik. In dit decor spoel je de dagelijkse beslommeringen zó van je af.

Sierlijk gearrangeerd groen

Het moderne zwembad ligt er glad als een spiegel bij – strak, uitnodigend en rustgevend. De gevarieerde bestrating eromheen bestaat uit grote staptegels tussen karaktervolle klinkers. Na een duik in het zwembad en een verkwikkende douche, vlij je je neer op het verhoogde vlonderterras. Van hieruit heb je een mooi uitzicht op het natuurlijke schouwspel van groene en paarse tinten die de hoofdrol spelen in de beplanting. Aan de voeten van de grillig gevormde boompjes in alu-plantenbakken spelen de siergrassen hun elegante troeven uit.

Het betere buitenleven

De overkapping is minimalistisch en warm, geborgen en toch ruimtelijk. Eén zijde is volledig open, de andere – met hardhouten lamellen – biedt doorkijk en beschutting tegelijk. Aan die kant is ook een buitenkeuken geïntegreerd met een ‘Big Green Egg’: een iconisch barbecueontwerp. Op de vloer keren de klinkers terug die qua kleur harmoniëren met de mondaine loungebanken. De vuurtafel zorgt voor aangename warmte en verlengt het buitenseizoen. Deze groene oase is een oord van ontspanning, met veel oog voor esthetiek en comfort.