Volledig inzicht in de totstandkoming van uw droomtuin

DOWNLOAD GARDEN GUIDE

 • Waar moet u beginnen?
 • Wat komt er bij kijken?
 • Belangrijke vragen beantwoord

De Garden Guide geeft u

 • Volledig inzicht in de totstandkoming van uw droomtuin
 • Stap voor stap uitleg van onze werkwijze
 • De juiste weg naar een geslaagd tuinontwerp

Exclusief tuinontwerp voor unieke mensen

Veel tuinbezitters zijn ontevreden over hun buitenruimte. Hun tuin schenkt ze niet de vreugde en voldoening die ze ervan hadden verwacht. Het gebeurt vaak dat de tuin niet praktisch is in gebruik. De oppervlakte wordt niet optimaal benut zodat er veel ‘lege’ plekken zijn – allemaal waardevolle ruimte die verloren gaat.

Ook op het vlak van uitstraling komt de tuin niet tegemoet aan de wensen. In plaats van trots overheerst een gevoel van schaamte: ‘dit is geen plek waar ik graag tijd doorbreng en gasten ontvang’.

En dan zijn er nog talloze tekortkomingen zoals een onevenwicht tussen beplanting en verharding. Groen dat niet optimaal tot zijn recht komt omdat het niet past bij de bodemsoort. Te veel inkijk en te weinig privacy. Lastig en tijdrovend onderhoud. Gebrek aan karakter en persoonlijkheid. Geen afstemming op de bouwstijl. Het lijstje gaat maar door.

WIJ ZIJN

ERIK VAN GELDER

U wilt een unieke tuin die past bij uw unieke persoonlijkheid. Een exclusieve buitenruimte die speciaal voor u is ontworpen, als een maatpak dat u als gegoten zit.

Die droom laten verwezenlijken is best overweldigend. U moet met zoveel dingen rekening houden. Er komen zoveel elementen bij kijken. U zit met zoveel vragen. Logisch dat u door onzekerheid wordt overmeesterd als u zich afvraagt: “wie kan dit voor mij aanpakken en hoe?”.

Wij snappen u. Een goed ontworpen tuin heeft een grote invloed op uw gemoed en uw welzijn. En laat dat nu net onze passie en specialiteit zijn: een tuin ontwerpen die bijdraagt tot uw geluk en die u een gevoel van trots geeft.

De voorbije 20 jaar hebben wij talloze toonaangevende projecten uitgevoerd in binnen- en buitenland. Een dakterras bij een minimalistische loft. Een wellnesstuin bij een riante villa. Groot of klein, van de stad tot het platteland – uw ontwerp is bij ons in goede handen. Onze missie? Van uw tuin een parel maken waarin u zich prettig voelt.

En dat in 3 simpele stappen:

 1. We maken kennis met elkaar en bespreken uw wensen.
 2. U ontvangt uw tuinontwerp (concept/3D plan/ontwerp).
 3. U geniet grenzeloos van uw nieuwe buitenruimte — een plezier voor het leven.

Zet nú de eerste stap naar uw droomtuin: vraag uw vrijblijvende kennismaking aan

Wat kunt u verwachten van deze Gids naar een perfect tuinontwerp!

 • Volledig inzicht in de totstandkoming van uw droomtuin
 • Stap voor stap uitleg van onze werkwijze
 • De juiste weg naar een geslaagd tuinontwerp

Contact