Inspirerende boeken

De realisaties van Erik van Gelder krijgen veel media-aandacht en verschijnen regelmatig in magazines en boeken. In 2016 bracht Erik zijn eerste boek ‘XTRRDNR gardens’ uit. Het was een schot in de roos. Daarom is in 2021 het tweede boek uitgebracht: Masterly Garden Design. Bestellen is mogelijk via onderstaande link.

MASTERLY GARDEN DESIGN

Terwijl XTRRDNR Gardens een bloemlezing bundelt van realisaties in woord en beeld, gaat MASTERLY nog een stapje verder om de belevingsfactor te vergroten. Ontwerpen krijgen spreekrecht, worden tastbaar en nodigen uit tot interactiviteit. Zo ontsluiert MASTERLY de identiteit van de projecten.

MASTERLY presenteert de bijzonderste projecten die door Erik van Gelder en zijn ontwerpteam tot stand werden gebracht. Het zijn stuk voor stuk voorbeelden van toewijding aan Eriks ontwerpfilosofie. Meer nog dan in het eerste werk, ligt in dit koffietafelboek de nadruk op passie en vakmanschap.

Wat dit boek zo uniek maakt

Masterly Garden Design is een ode aan buitengewone buitenruimtes en het vakwerk en de bezieling die erachter schuilgaan. Dit is niet het zomaar een luxueus boek over bijzondere tuinen, maar een unicum in zijn soort. En wel hierom:

Tel daar nog bij: hoogwaardige fotografie, luxueuze papiersoorten, een uitklapper voor extra beleving, talloze nooit eerder gepubliceerde projecten. Kortom, met Masterly haalt u een ‘juweel’ in huis dat inspireert en doet dromen. Een boek dat het alledaagse overstijgt.

BESTEL