INSPIRATIE EN KWALITEIT

BOEKEN

De realisaties van Erik van Gelder krijgen veel media-aandacht en verschijnen regelmatig in magazines en boeken. In 2016 bracht Erik zijn eerste boek ‘XTRRDNR gardens’ uit. Het was een schot in de roos. Daarom is in 2021 het tweede boek uitgebracht: Masterly Garden Design.

  • Eigen high-end label
  • Outdoor luxe
  • Sprekende sfeermakers

MASTERLY GARDEN DESIGN

Terwijl XTRRDNR Gardens een bloemlezing bundelt van realisaties in woord en beeld, gaat MASTERLY nog een stapje verder om de belevingsfactor te vergroten. Ontwerpen krijgen spreekrecht, worden tastbaar en nodigen uit tot interactiviteit. Zo ontsluiert MASTERLY de identiteit van de projecten.
MASTERLY presenteert de bijzonderste projecten die door Erik van Gelder en zijn ontwerpteam tot stand werden gebracht.

Het zijn stuk voor stuk voorbeelden van toewijding aan Eriks ontwerpfilosofie. Meer nog dan in het eerste werk, ligt in dit koffietafelboek de nadruk op passie en vakmanschap.

Wat dit boek zo uniek maakt

Masterly Garden Design is een ode aan buitengewone buitenruimtes en het vakwerk en de bezieling die erachter schuilgaan. Dit is niet het zomaar een luxueus boek over bijzondere tuinen, maar een unicum in zijn soort.

Tel daar nog bij: hoogwaardige fotografie, luxueuze papiersoorten, een uitklapper voor extra beleving, talloze nooit eerder gepubliceerde projecten. Kortom, met Masterly haalt u een ‘juweel’ in huis dat inspireert en doet dromen. Een boek dat het alledaagse overstijgt.

1

Elk exemplaar is écht uniek. Met een in Nederland handgemaakt object geïntegreerd (in vier kleuren om uit te kiezen), in een hoogwaardig afgewerkte cover.

2

De vormgeving van het boek is helemaal in lijn met de ontwerpsignatuur, met inbegrip van speciale kaligrafie.

3

Met de hand geschetste tekeningen en ontwerpen onderstrepen het arbeidsintensieve creatieve proces dat aan de realisaties voorafgaat.

DOWNLOAD DE INSPIRATIEGIDS

  • Het belang van een goed tuinontwerp – uw garantie op meer geluk en ontspanning
  • Een greep uit realisaties – een voorproefje van hoe uw tuin eruit kan zien
  • Klanten aan het woord – echte getuigenissen van trotse tuineigenaars

Erik luistert écht naar feedback. Hij neemt al je wensen mee in zijn ontwerp, en is niet te beroerd om bij te sturen als je daar om vraagt. Dat er ruimte is voor wisselwerking, maakt de samenwerking eens zo fijn.”

- Philip en Bart - Amsterdam

Contact