TUIN

ARCHITECTUUR

Een tuin die uw verwachtingen niet inlost is een bron van frustratie. Wij weten precies hoe we uw saaie buitenruimte omtoveren in een luxe oase. Een plek waar u eindeloos geniet met wie u lief is, en herinneringen maakt voor het leven.

  • Summum van exclusiviteit
  • Maximale beleving en comfort
  • Door professionals

Onze tuinarchitecten maken exclusieve tuinen voor unieke mensen

Erik van Gelder® realiseert buitenruimtes met een markante en weelderige uitstraling, helemaal in overeenstemming met uw levensstijl, de architectuur van uw woning en de kenmerken van de omgeving. Laat u verbluffen door een greep uit de uiteenlopende realisaties.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

“Mijn doelstelling is om de woonruimte te verlengen. En om een buitenruimte tot stand te brengen die bijdraagt tot meer levenskwaliteit en vreugde.”

Een tuin die uw verwachtingen niet inlost is een bron van frustratie. Wij weten precies hoe we uw saaie buitenruimte omtoveren in een luxe oase. Een plek waar u eindeloos geniet met wie u lief is, en herinneringen maakt voor het leven.

Inrichting als kroon op het werk voor nóg meer buitenplezier

Vlij u neer in uw ligstoel bij het zwembad. Tover heerlijke gerechten op tafel uit uw eigen buitenkeuken. Beleef gezellige avonden met gezin en vrienden rond uw vuurtafel.

In uw exclusieve tuin draait alles rond sfeer en beleving. Daarom ontwerpt Erik van Gelder® onder eigen label karaktervolle stukken die uw tuinplaatje compleet maken. Kies uw favorieten uit onze collectie.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Klanten aan het woord

“We kenden Eriks werk en vertrouwden erop dat hij onze buitenruimte op de juiste manier zou vormgeven. We hebben hem zelfs carte blanche gegeven. Over het resultaat zijn we bijzonder tevreden.

Alles is afgestemd op de architectuur en de materialen van het huis voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Zeker het voorbije jaar brachten wij extra veel tijd door in eigen huis en tuin. Dan besef je pas hoe fijn het is om zo’n buitenruimte te hebben.”

Familie Droogleever

Wat kunt u verwachten van deze Gids naar een perfect tuinontwerp?

  • Volledig inzicht in de totstandkoming van uw droomtuin
  • Stap voor stap uitleg van onze werkwijze
  • De juiste weg naar een geslaagd tuinontwerp

In

3

stappen naar een unieke tuin

Kennismaking - bij u of in onze studio

We komen bij u langs om te luisteren naar uw verlangens, en we bekijken uw huis, tuin en omgeving. Wie bent u? Hoe woont u? Waarvan droomt u? U vult een inventarisatielijst in met vragen die het startpunt is van onze creatieve wandeling.

Exclusief tuinontwerp

Na de bespreking en ingevulde inventaris, ontvangt u een conceptontwerp dat rekening houdt met alles wat u belangrijk vindt – van levensstijl tot budget. Tevreden met het resultaat? Dan krijgt u 3D-beelden met een grondige uitwerking van materialen, kleuren, verlichting … We sturen bij tot het ontwerp u helemaal bevalt.

Kennismaking - bij u of in onze studio

U rekent op een zorgeloze en perfecte uitvoering en aanleg. Het enige wat u nog hoeft te doen? Genieten. Ontspannen. Achterover leunen in uw lounge. Gasten ontvangen in uw buitenkeuken. Een duik nemen in uw zwembad. Om het even wat u gelukkig maakt.

WIJ ZIJN

ERIK VAN GELDER

U wilt een unieke tuin die past bij uw unieke persoonlijkheid. Een exclusieve buitenruimte die speciaal voor u is ontworpen, als een maatpak dat u als gegoten zit.

“Onze tuin is precies geworden zoals we hem wilden: mooi, comfortabel, luxueus en veelzijdig met meerdere plekken om van het buitenleven te genieten.”

- Danny uit Enschede

Contact