EEN TEAM VAN SPECIALISTEN

OVER ONS

Bij Erik van Gelder® werken ervaren specialisten. Allemaal met een ongekende passie voor het creëren van prachtige exclusieve buitenruimtes. Samen vormen we een hecht team dat zich voor de volle 100% inzet om de dromen van onze klanten tot leven te brengen.

  • Persoonlijke aanpak
  • Een luisterend oor
  • Afspraak is afspraak

WIJ ZIJN

ERIK VAN GELDER

U wilt een unieke tuin die past bij uw unieke persoonlijkheid. Een exclusieve buitenruimte die speciaal voor u is ontworpen, als een maatpak dat u als gegoten zit.

Die droom laten verwezenlijken is best overweldigend. U moet met zoveel dingen rekening houden. Er komen zoveel elementen bij kijken. U zit met zoveel vragen. Logisch dat u door onzekerheid wordt overmeesterd als u zich afvraagt: “wie kan dit voor mij aanpakken en hoe?”.

Wij snappen u. Een goed ontworpen tuin heeft een grote invloed op uw gemoed en uw welzijn. En laat dat nu net onze passie en specialiteit zijn: een tuin ontwerpen die bijdraagt tot uw geluk en die u een gevoel van trots geeft.

De voorbije 20 jaar hebben wij talloze toonaangevende projecten uitgevoerd in binnen- en buitenland. Een dakterras bij een minimalistische loft. Een wellnesstuin bij een riante villa. Groot of klein, van de stad tot het platteland – uw ontwerp is bij ons in goede handen. Onze missie? Van uw tuin een parel maken waarin u zich prettig voelt.

En dat in 3 simpele stappen:

  1. We maken kennis met elkaar en bespreken uw wensen.
  2. U ontvangt uw tuinontwerp (concept/3D plan/ontwerp).
  3. U geniet grenzeloos van uw nieuwe buitenruimte — een plezier voor het leven.

Zet nú de eerste stap naar uw droomtuin: vraag uw vrijblijvende kennismaking aan

Een tuin van wereldklasse, op maat van uw wensen, heeft een positieve invloed op uw welzijn. Tenminste, als u het goed laat aanpakken door de juiste partij...

We begrijpen dat uw tuinwens vragen en twijfels oproept. Er komt zoveel bij kijken dat u een specialist nodig hebt. Iemand die met u meedenkt, uw wensen aanvoelt en die correct vertaalt. Vertrouw in alle gemoedsrust op Erik van Gelder, net zoals de vele tevreden klanten die u voorgingen. Zie hier een greep uit de referenties, prijzen en publicaties.

In

3

stappen naar een unieke tuin

Kennismaking - bij u of in onze studio

We komen bij u langs om te luisteren naar uw verlangens, en we bekijken uw huis, tuin en omgeving. Wie bent u? Hoe woont u? Waarvan droomt u? U vult een inventarisatielijst in met vragen die het startpunt is van onze creatieve wandeling.

Krijg een uniek tuinontwerp

Na de bespreking en ingevulde inventaris, ontvangt u een conceptontwerp dat rekening houdt met alles wat u belangrijk vindt – van levensstijl tot budget. Tevreden met het resultaat? Dan krijgt u 3D-beelden met een grondige uitwerking van materialen, kleuren, verlichting … We sturen bij tot het ontwerp u helemaal bevalt.

Geniet met volle teugen van uw privéoase

U rekent op een zorgeloze en perfecte uitvoering en aanleg. Het enige wat u nog hoeft te doen? Genieten. Ontspannen. Achterover leunen in uw lounge. Gasten ontvangen in uw buitenkeuken. Een duik nemen in uw zwembad. Om het even wat u gelukkig maakt.

EEN TEAM VAN SPECIALISTEN

ERIK

EIGENAAR ONTWERPER

RAJAI

3D ARTIST ONTWERPER

JOLANDA

ONTWERPER

JESSE

ONTWERPER

ALINE

ADMINISTRATIE

SOFIA

STAGIARE

“Verwachtingen overtreffen, wensen realiseren, belevenisvolle ervaringen creëren – daarin schuilt de kracht van onze ontwerpen.”

Contact