Erik van Gelder

Erik van Gelder® ontwerpt residentiële tuinen in opdracht van klanten die hoge eisen stellen op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en afwerkingsniveau. Dat kunnen kleine of grote tuinen zijn, patio’s of dakterrassen, bij villa’s of herenhuizen, van de stad tot het platteland. Hoe divers de ontwerpen soms ook zijn, tóch zijn ze altijd herkenbaar als een tuin van Erik van Gelder®. En altijd onderscheiden ze zich met een krachtige vormgeving, spannende contrasten en subtiele knipogen.

De buitenruimte wordt ook maximaal afgestemd op de architectuur van de woning, de kenmerken van de omgeving en bovenal: de levensstijl en de wensen van de opdrachtgever. Om zeker te zijn dat uw tuin al uw eisen afvinkt en uw verwachtingen overtreft, betrekt Erik van Gelder u intensief bij het ontwerpproces. U rekent vanaf de eerste kennismaking tot de definitieve oplevering op een persoonlijke, professionele aanpak en heldere communicatie. Zo geniet u grote gemoedsrust terwijl Erik en zijn team het creatief vernuft voor u aan het werk zet.

Hij put bovendien uit decennia ervaring in (inter)nationale tuin- en landschapsarchitectuur. Uw garantie op een ongeëvenaarde realisatie waarin élk detail klopt. Tot slot geven de markante tuinproducten onder het label by Erik van Gelder een uitgesproken identiteit aan uw buitenruimte.

Tuinontwerpstudio Erik van Gelder

Creating eventful experiences