COMFORT EN KLASSE

MEDIA EN PUBLICATIES

Onder eigen label ontwerpen we karaktervolle stukken die perfect aansluiten bij uw esthetische en functionele eisen. Van comfortabele loungemeubelen om u heerlijk in neer te vlijen, tot (vuur) tafels, buitenkeukens, verlichtingsarmaturen en designhaarden.

  • Eigen high-end label
  • Outdoor luxe
  • Sprekende sfeermakers

De tuinen en projecten van Erik van Gelder verschijnen regelmatig in gerenommeerde (inter)nationale boeken en magazines. Hierbij een greep uit de uiteenlopende publicaties. Wilt u een van onze projecten opnemen in uw media? Neem dan gerust contact op met ons. We delen graag ons bijzondere werk om anderen te inspireren.

Load more...

Tevreden klanten aan het woord

Een tuin die uw verwachtingen niet inlost is een bron van frustratie. Wij weten precies hoe we uw saaie buitenruimte omtoveren in een luxe oase. Een plek waar u eindeloos geniet met wie u lief is, en herinneringen maakt voor het leven. Een tuin die uw verwachtingen niet inlost is een bron van frustratie. Wij weten precies hoe we uw saaie buitenruimte omtoveren in een luxe oase. Een plek waar u eindeloos geniet met wie u lief is, en herinneringen maakt voor het leven.

Jan Hamer

DOWNLOAD DE INSPIRATIEGIDS

  • Het belang van een goed tuinontwerp – uw garantie op meer geluk en ontspanning
  • Een greep uit realisaties – een voorproefje van hoe uw tuin eruit kan zien
  • Klanten aan het woord – echte getuigenissen van trotse tuineigenaars

“Erik blew us away! Zijn eerste schets was een schot in de roos. En als je vandaag onze tuin ziet, dan is die haast identiek aan die schets. Een waanzinnig mooi resultaat.”

- Fabienne uit Maarssen

Contact