Moderne tuin met Starline zwembad

In deze tuin draait alles rond genieten in een decor dat zachte en strakke vormen afwisselt. Loungen, eten, gasten ontvangen, zwemmen … gebeurt hier in klasse en in een gezellige sfeer. Bij mooi weer neem je een duik in het Starline zwembad en waan je je in een mediterraanse setting. Dit ontwerp rijmt eigentijdse looks met een warme uitstraling en organische vormen. Sereniteit en uitbundigheid gaan hier hand in hand.

Zwemmen in stijl

Aan het luxueuze Starline zwembad is het heerlijk verpozen in de loungeset met vuurtafel op een modern vlonderterras. Erachter prijken prachtige Japanse kornoelje in megagrote plantenbakken. Rondom het bad liggen keramische tegels in een zachtgrijze tint die mooi afsteken tegen de kleur van het water. Het uitbundige groen in strakke bakken en ronde potten schept een dynamische sfeer – een compositie waarin natuur en architectuur verbroederen. De grote automatisch te openen parasols van Tuuci brengen schaduw en verkoeling en versterken het geborgen gevoel.

Een tien voor sfeer

Aan de zijkant van de woning staat een volwaardig uitgeruste buitenkeuken. Hier genieten de bewoners en gasten van lekkers aan een markante ‘picknicktafel’. Qua verharding zien we een geslaagde mix van kleine klinkers en grote Schellevis-tegels. Voor een toefje groen zorgen de steeneiken, siergrassen in handgemaakte potten en de opvallende Japanse esdoorn. Dit ontwerp toont hoe een eigentijdse tuin bijzonder sfeervol kan ogen dankzij aardse kleuren en overvloedige beplanting met een veelheid aan tinten en texturen. Het Starline zwembad is de blauwe ader in deze zee van groen.