Knipoog naar Ibiza-sfeer

In deze tuin komen de bewoners tot rust terwijl de plantenrijkdom voor levendigheid zorgt. Het overvloedige groen in een bonte maar weloverwogen mix beschut tegen inkijk en biedt een grandioos natuurlijk tableau. Een mengeling van lage, middelhoge en hoge beplanting roept een heuse vakantiefeeling op – je waant je hier haast op het eiland Ibiza.

Zuiderse ‘glam’

De bewoners waren instant verliefd op Eriks projecten toen ze zijn website bezochten. Vooral de sublieme tuinverlichting trok hun aandacht – logisch dat die ook hier schittert. Vanaf de overkapping overzie je de tuin die ’s avonds genereus wordt verlicht om planten en andere blikvangers extra in de verf te zetten. De overkapping is zelf ook een parel: intimistisch en ingericht met designmeubels, een doorkijkhaard, zuilen voor houtopslag en een ‘hang-ei’. Een adembenemend plekje om op adem te komen.

Kleur en klasse

De witte, zwarte en grijze tinten van de overkapping, berging en andere elementen worden getemperd door de grote botanische diversiteit. Hier en daar zorgen paarse en roze bloemen voor een elegante touch. Door strakke aluminium plantenbakken af te wisselen met volumineuze handgemaakte potten, houdt de sfeer het midden tussen warm en eigentijds. Ook de bestrating sluit daarbij aan, met robuuste tegels, zacht ogende vlonders en speelse stapstenen die elkaar dynamisch afwisselen. Het strakke zwembad dat subtiel de blik naar zich toe zuigt en de betoverende avondsfeer dragen bij aan de Ibiza-sfeer.

BEKIJK DE TUINVIDEO

Op zoek naar meer

inspiratie?

DOWNLOAD DE INSPIRATIEGIDS

  • Het belang van een goed tuinontwerp – uw garantie op meer geluk en ontspanning
  • Een greep uit realisaties – een voorproefje van hoe uw tuin eruit kan zien
  • Klanten aan het woord – echte getuigenissen van trotse tuineigenaars

Contact